Gaat u een horecabedrijf starten? Hier vindt u praktische informatie over voedselveilig werken en over het toezicht van de NVWA op uw bedrijf.
Wat moet ik weten en regelen als ik een horecabedrijf start?
Benieuwd wat u allemaal moet weten en regelen als u een horecabedrijf start? Bekijk de stappen: van inschrijving bij de Kamer van Koophandel (KvK) tot aan onze inspecties bij uw bedrijf.
Hoe pas ik de regels over voedselveilig werken toe?
U moet eten en drinken veilig bereiden, verwerken en verhandelen. Lees praktische tips over hoe u de regels kunt toepassen. Of gebruik een hulpmiddel:
- Een checklist waarmee u kunt controleren of u voedselveilig werkt.
- Een kennistest om te controleren hoe goed u op de hoogte bent van de regels.
Watch the video 'Zo ziet een horeca inspectie eruit' with English subtitles
Waar kan ik terecht met mijn vragen?
Heeft u vragen over voedselveilig werken? Kijk bij de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? U kunt met uw vragen of voor advies terecht bij een adviesbureau of bij uw branchevereniging. Of volg een opleiding om uw kennis te vergroten.
Heeft u een vraag voor ons?