Breng het belang van keukenhygiëne en de juiste verhitting bij de bereiding van pluimveevlees onder de aandacht van de consument. ...
Risicobeoordeling | 22-02-2021
De productie van en handel in roodvlees(producten) is omvangrijk en sterk geïnternationaliseerd. Er zijn duizenden bedrijven ...
Publicatie | 15-07-2024
In dit document vindt u het Meerjarig Nationaal Controle Plan (MNCP). Deze bevat de driejarige planning van de officiële ...
Publicatie | 18-07-2023
Risico-analyse muntjak (Muntiacus reevesi) - Hans Hollander (16 september 2013)
Risicobeoordeling | 24-09-2013
Dit werkvoorschrift beschrijft de wijze waarop officiële dierenartsen (OD) van de NVWA de werkzaamheden uitvoeren in het kader ...
Voorschrift | 12-07-2024
NVWA-BuRO verzoekt het Front Office om een probabilistische berekening van de inname van fipronil via de consumptie van eieren en ...
Publicatie | 11-08-2017
In dit document vindt u een overzicht van de tarieven met ingang van 1 juli 2024.
Publicatie | 25-06-2024
In dit document vindt u een overzicht van de tarieven met ingang van 1 januari 2024.
Publicatie | 14-12-2023
In het overzicht met definities van dieren, diergroepen en dierlijke producten staat of uw dieren of producten gekeurd moeten ...
Handleiding | 11-12-2023
BuRO adviseert de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) om in de Europese Commissie een voorstel te doen voor ...
Risicobeoordeling | 19-02-2020