Ga direct naar inhoud
Naar de homepage van NVWA
Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit Ministerie van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur
U bevindt zich hier: Home Over de NVWA Documenten Advies van BuRO over risico's van de eierketen

Advies van BuRO over risico's van de eierketen

De niveaus van voedselveiligheid en dierenwelzijn voor de eierproductieketen zijn in Nederland hoog. Toch zijn er verbeteringen mogelijk die in deze risicobeoordeling worden aangegeven. Voedselveiligheidsrisico’s worden voornamelijk bepaald door Salmonella. De consument kan hier zelf ook wat aan doen, door eieren na aankoop te bewaren bij maximaal 7 °C.

Download 'Advies over risico's van de eierketen'

PDF document | 37 pagina's | 825 kB

Risicobeoordeling | 13-07-2018

Bijlagen

  • Bijlage managementreactie IG NVWA BuRO advies risico's eierketen

    Managementreactie IG NVWA bij de BuRO risicobeoordeling van de eierketen.

    Publicatie | 13-07-2018

  • Bijlages bij advies risico's eierketen

    Bijlagen bij het advies van Bureau Risicobeoordeling & onderzoek (BuRO NVWA) over de risico's van de eierketen voor ...

    Publicatie | 13-07-2018

  • Advice of BuRO on the risks in the egg supply chain

    The levels of food safety and animal welfare for the egg supply chain in the Netherlands are high. Nonetheless further ...

    Risk analysis | 12-03-2019

Zie ook

  • Front office Beoordeling verlenging 'Ten minste Houdbaar Tot' (THT)-termijn van eieren Risicobeoordeling | 21-09-2018

Deel deze pagina

  • Deel deze pagina op uw eigen account op X
  • Deel deze pagina op uw eigen account op Facebook
  • Deel deze pagina op uw eigen account op LinkedIn
Samen staan we voor de veiligheid van mens, dier en natuur.
Nu en in de toekomst.

Service

  • Actueel
  • Sitemap
  • Abonneren
  • Archief
  • Documenten
  • Help

Over deze site

  • Copyright
  • Privacy
  • Cookies
  • Toegankelijkheid
  • Kwetsbaarheid melden

Deze website in andere talen:

  • English