Levensmiddelen - bedrijven met een erkenning
Lijst van bedrijven met een erkenning overeenkomstig Verordening (EG) nr. 853/2004 of andere levensmiddelenregelgeving.
Deel A: Levensmiddelen van dierlijke oorsprong
Sectie 0: Algemene activiteiten
- Koel- en vrieshuis
- Herverpakkingsinrichting (onafhankelijk, 'stand alone')
- Herverpakkingsinrichting zuivelproducten (onafhankelijk, 'stand alone')
- Groothandelsmarkt
- Transportvaartuig (reefer)
Sectie I: vlees van gedomesticeerde hoefdieren
Sectie II: vlees van pluimvee en konijnen
Sectie III: vlees van gekweekt wild
Sectie IV: vlees van vrij wild
Sectie V: gehakt, vleesbereidingen en separatorvlees
- Productie-inrichting gehakt vlees
- Productie-inrichting vleesbereidingen
- Productie-inrichting separatorvlees
Sectie VI: vleesproducten
Sectie VII: levende tweekleppige weekdieren
Sectie VIII: visserijproducten
- Fabrieksvaartuig
- Vriesvaartuig
- Productiebedrijf bewerkte verse visserijproducten
- Productiebedrijf verwerkte visserijproducten
- Groothandelsmarkt
- Visafslag
Sectie IX: melk en zuivel
Het register van erkende zuivelbedrijven, boerderijzuivelbedrijven en zuivelopslaglocaties vindt u op de website van het Centraal Orgaan Kwaliteits Zaken (COKZ)
Sectie X: eieren en eiproducten
Het register van erkende pakstations en eiproductenhandelaren en -fabrikanten vindt u op de website van het Centraal Orgaan Kwaliteits Zaken (COKZ)
Sectie XI: kikkerbillen en slakken
Sectie XII: dierlijke vetten en kanen
Sectie XIII: behandelde magen blazen en darmen
Sectie XIV: gelatine
Sectie XV: collageen
Sectie XVI: zeer verfijnde producten
Deel B: levensmiddelen van niet-dierlijke oorsprong
Sectie I: Kiemgroente
Deel C: niet-verplichte lijsten
Sectie I: honing
Geen lijst beschikbaar